Recomandari la inceput de drum

Recomandari la inceput de drum

Nu departe de momentul celor doua liniute de pe testul de sarcina, fiecare viitoare mamica dezvolta dorinta de a pregati cu migala mica lume in care ghemotocul de iubire va trai.

De la camera bebelusului si hainute, la jucarii si accesorii necesare pentru diversificare!

Tinand cont de experienta noastra si a mamicilor ce sunt aproape de noi, am incropit o mica lista ce te poate ghida si pe tine in astfel de momente.

Garderoba Bebelusului:

Va recomandam ca pentru primele luni din viata celui mic, sa alegeti hainute ce se pot imbraca / schimba usor, din bumbac 100% sau chiar si din bambus. Evitati pe cat posibil hainutele complicate, prea colorate si din materiale sintetice, pentru a nu irita pielea sensibila a celui mic. Ideal ar fi ca in primele luni de viata sa mergeti pe variata de body / pijama petrecuta (stil kimono). Bebelusul nu isi poate sustine singur capul, de aceea hainutele care intra pe cap sunt de evitat.

In Magazinul lui Tommi veti gasi salopete / pijamale din bumbac organic, cu mansete si picioruse special create pentru bebelusi, dar si body-uri extrem de moi si confortabile, in culori uni.

 
Camera Bebelusului

Cea mai importanta piesa din camera bebelusului este evident, patutul.
Indiferent de ce forma de patut alegi, vei avea nevoie de diverse articole pentru el, cum ar fi:
 
  • pernuta plata cu umplutura siliconica – creata din bambus& bumbac special pentru nou nascuti. Se poate folosi cu succes si in scoica, in scaunul de masina sau in landou.
  • paturica din bambus & bumbac, special creata pentru un confort sporit al celui mic; datorita proprietatilor de termoreglare ale vascozei de bambus, aceste paturici nu permit supraincalzirea celui mic in perioadele calduroase, iar pe vreme rece ofera protectie impotriva frigului si a umezelii. Vin in culori variate, pentru gusturile si preferintele fiecarei mamici in parte!
  • paturica din Lana Merinos, perfecta pentru vremea foarte rece de afara;
  • organizator pentru patut – cu 8 buzunare de diferite dimensiuni, este de foarte mare ajutor in a mentine o ordine atat de necesara in lucrusoarele celui mic. Acestea vin in aceleasi culori ca si pernutele si muselinele, fiind astfel extrem de usor de asortat.
  • saculetii de dormit – gradati TOG, ce vor oferi confort termic celor mici. Fiecare saculet ergoPouch vine insotit de un termometru de camera, astfel ca veti avea un real ajutor in cum sa imbracati bebelusul la somn, in functie de temperatura ambientala. Se pot utiliza atat in patut cat si la plimbare, in landou!
  • museline – ooooh, le veti folosi zilnic pentru ca au atat de multe intrebuintari! O poti pune pe umar pentru ca cel mic sa eructeze, o poti folosi pentru a sterge bebelusul dupa baita, o poti folosi sa il invelesti in timpul somnului in patut sau in carucior la plimbare, o poti folosi chiar si la infasat! Un detaliu deloc de neglijat este faptul ca muselinele noastre sunt confectionate din vascoza de bambus, ceea ce confera un extra confort bebelusului! Sunt moi, absorbante, feresc bebelusul de razele nocive ale soarelui, de umezeala, de frig si de supraincalzire!
  • muselinele de infasat – vin in diverse forme, dupa preferintele fiecarei mamici : muselinele de bambus, muselinele de bumbac, paturicile fin crosetate, sau paturicile de infasat din bambus.
  • baby nest-urile - acestea ajuta bebelusul sa se simta protejat in timpul somnului, datorita formei si materialelor folosite.

 

Pentru baita:

  • prosoapele de bambus – moi, extra absorbante, de calitate premium. Gratie vascozei de bambus din care sunt confectionate, ele se pastreaza fantastic de bine asa moi chiar si fara a folosi balsam de rufe la finalul spalarii la masina!
  • dupa baita, este momentul unui mic rasfat, de aceea va propunem periile din par de capra, ideale pentru stimularea cresterii parului si a indepartarii crustei de lapte. Acestea vin la set impreuna cu o muselina de 40×40 cm, ce poate fi folosita chiar si in timpul baitei.
Alte articole utile:

 
  • caciulitele de strumfi, vin in 2 marimi – 0-3 luni / 3-9 luni, nu au cusaturi ce pot lasa urme pe capsorul celor mici si sunt extrem de haioase!
  • pernele de alaptat – le veti regasi curand pe site-ul nostru, impreuna cu husele in diverse culori. Acestea pot fi folosite pe perioada sarcinii, pentru un spor de confort in timpul somnului, pe perioada alaptarii pentru a asigura o pozitie de alaptat corecta si ferma a bebelusului, si apoi pentru tummy time, atat de necesar in dezvoltarea celui mic!
  • lanolina – pura, fara alti crocobauri. O puteti folosi pentru preventia iritatiei de scutec, pentru calmarea mameloanelor iritate din timpul suptului si practic…pentru orice iritatie a pielii.
  • jucariile de dentitie – fie ca alegi lemnul de artar sau cauciucul natural (HEVEA), acestea sunt extrem de utile in calmarea gingiilor iritate in timpul eruptiei dentare (care poate aparea chiar si la 3-4 luni)
Dupa ce bebe mai creste, va recomandam:


 
  • seturile de huse pentru perna si pilota, confectionate din bumbac 100% ce vin cu imprimeuri gingase si pline de imaginatie.
  • setul de perna si pilota, recomandate dupa varsta de 1 an, ce vor reveni curand pe site-ul nostru. Acestea au umplutura antialergica si se pot spala foarte usor la masina!
  • jucariile din lemn, ideal in a stimula imaginatia, creativitatea si dexteritatea copilasului fara a-i suprasolicita inutil simturile.

Ca si produse de puericultura si produse pentru mamici, va recomandam sa bifati urmatoarea lista:

Bebelusi

Biberoane si tetine - indiferent ca alegi variantele din sticla sau cele de plastoc (BPA FREE), acestea sunt de mare folos in hranirea bebelusilor cu formula, sau implicarea taticilor in hranirea celor mici.
Batista Bebelusului / Batista Sugarului - de ajutor in cazul virozelor.
Servetel Umede - in varianta cu lanolina, super utile atat pentru bebelusi cat si pentru mamici.
Scutece Finet / Museline - de mare ajutor in orice situatie. Fie ca infesi bebelusul, sau le foloseste in timpul / dupa baita, pe pat, in carucior, la regurgitat, niciodata nu sunt suficiente!
Detergent Biberoane - delicat, ideal atat pentru biberoane cat si pentru vesela celor micuti.
Detergent Hainute - protejeaza hainutele celor mici, ecologic, biodegradabil. Fara reziduri pen hainutele celor micuti.
Sistem de purtat - ideale inca de la nastere pana spre 5-6 ani. Ergonomice, sunt de mre ajutor atat in linistirea bebelusilor, cat si in calatorii.
Aleze - protejeaza saltelutele de accidente.

Mamici

Pompe pentru sani - stimuleaza si mentine lactatia
Tampoane Si Comprese Sani - protejeaza si ingrijeste sanii in perioada alaptarii
Lanolina - protejeaza sanii de ragade, vindeca rapid 
Pungi Stocare Lapte - stocheaza in siguranta surplusul de laptic
Tampoane Postnatale - ideale de la nastere, pe toata perioada lauziei.



 

Pentru orice intrebari sau indrumari, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati!

Spor la cumparaturi!

Echipa Tommi.ro

 
 
Categorii

Suport clienti Blvd. Timisoara 29 - Program: Luni-Vineri 10:00-17:00

0751546046 office@tommi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!