Despre Saculetii de Dormit ErgoPouch

Despre Saculetii de Dormit ErgoPouch
Bebelusii sunt diferiti, insa cu totii au nevoie de somn in siguranta. 

Cu acest gand in minte, dar si din nevoia acuta de odihna a Alinei, fondatoarea companiei, au luat nastere saculetii de dormit ergoPouch.

Toate produsele ergoPouch sunt create folosind materiale naturale premium certificate, cum ar fi bumbacul organic si bambusul. Designul este unul ergonomic, ce permite bebelusului sa creasca si sa se dezvolte sanatos. 
Forma de clopotel al acestor saculeti permite o semi infasare (in zona mainilor) si libertate in zona soldurilor si a picioruselor.


De ce sunt speciali acesti saculeti de dormit?
Hai sa vedem!

1. Gradatia TOG (Thermal Overall Grading) - permite folosirea acestor saculeti in functie de temperatura ambientala a camerei in care doarme bebelusul. 
Saculetii ergoPouch sunt creeati in 4 nivele TOG.

0.2 TOG - pentru sezonul cald, cu temperaturi ambientale de peste 22 grade Celsius.
1.0 TOG - pentru perioade de tranzitie (primavara / toamna), cu temperaturi ambientale intre 20-24 grade Celsius.
2.5 TOG - pentru sezonul rece, cu temperaturi ambientale intre 16-20 grade Celsius
3.5 TOG - pentru perioade extrem de reci, cu temperaturi sub 14-16 grade.

Stiati ca fiecare saculet de dormit ergoPouch vine insotit de un termometru de camera?
In plus, acestia detin si un chart care va arata exact cum ar trebui imbracat bebelusul pentru un confort termic optim in timpul somnului.



2. Sistemul de infasat incorporat in saculet - 
designul unic al acestor saculeti permite o infasare blanda in primele luni de viata, pentru un somn linistitor si in siguranta.
O data ce bebelusul da semne ca ar putea sa se rostogoleasca, folosirea acestui saculet ca si sistem de infasat nu mai este una sigura, de aceea recomandam trecerea treptata la somnul cu manutele afara.
Cum? Scoatem intai o manuta, lasam bebelusul 1-2 nopti sa se obisnuiasca si repetam procedura si cu manuta cealalta. Et voila!



3. Fermoarul ingenios - bidirectional, permite schimbul scutecului in miez de noapte, fara a dezbraca bebelusul.

Stiati ca - in partea superioara a fermoarului se afla o protectie textila pentru a evita eventualele accidente.



Cum folosesti Saculetii de Dormit ErgoPouch?



Cu ajutorul sacului de dormit, poti infasa usor bebelusul la somn, fara a mai fi nevoie de paturici in patut sau in locul unde doarme. Capsele din zona umerilor va permit tranzitia de la somnul infasat la cel cu manutele libere, imediat ce bebelusul da semne ca se poate rostogoli.

Iti prezentam pas cu pas, in filmuletul de mai jos, cum poti folosi sacul de dormit ErgoPouch in siguranta.



 
Categorii

Hai sa verificam marimea de care aveti nevoie!


Un element de siguranta foarte important atunci cand folositi sacul de dormit este sa va asigurati ca acesta este marimea potrivita, pentru a impiedica scenariul unde saculetul ii ajunge pe fata. Uite cum poti verifica:

1. Verifica marimea in functie de Ghidul de marimi de mai jos si de inaltimea/greutatea bebelusului.
2. Pune bebelusul in sacul de dormit, asa cum intentionezi sa il folosesti - cu manutele inauntru sau afara.
3. Pune 2 degete intre zona gatului sacului de dormit si pieptul copilului. Materialul ar trebui sa se simta ferm si confortabil pe degetele tale, dar nu strans.
4. Verifica soldurile si picioarele bebelusului. Genunchii ar trebui sa poate lua pozitia de broscuta fara restrictii. Infasatul strans in zona picioarelor este considerat de care Institutul International al Displaziei de Sold ca fiind unul din motivele aparitiei acestei conditii.

 

Ghid de Marimi

 

 
Marime ergoPouch    0–3M   3–6M   6–12M
Lungimea sacului (cm)    60cm   70cm   76cm (0.2 & 1.0 TOG) / 80 cm (2.5TOG)                     
Greutate Bebe (kg)   3-6kg   6-8 kg   8-10 kg
Inaltime Bebe (cm)   62 cm   62-28 cm   68-76 cm


Va rugam sa nu fiti tentati sa comandati marimi mai mari pentru saculetii de dormit. Respectati tabelul de mai sus.
Motivul? Daca saculetul de dormit este mai mare decat cel indicat, circumferinta de la baza gatului este automat mai mare, existand astfel riscul ca saculetul de dormit sa ajunga peste gura sau nas, in miscarea din timpul somnului.




Ce varianta de TOG ar trebui sa aleg?

Verificati temperatura ambientala si alegeti varianta potrivita voua conform schemei de mai jos.








 
Cum ingrijesti Saculetii de Dormit ergoPouch?

Saculetii de Dormit sunt fabricati din bumbac organic certificat GOTS si elastan. Umplutura lor este deasemenea ebumbac organic certificat.
Atunci cand este ingrijit, acest produs poate avea o durata de viata de cativa ani buni, si poate fi folosit pentru mai multe generatii de copii. 
Daca ai primit un saculet 2nd hand, felicitari! Verifica-l totusi de mici defecte, verifica-i capsele. 


Cum il speli?

  • Temperatura scazuta la masina de spalat ( maxim 30 grade)
  • Low Tumble ( masina de uscat)
  • Se poate calca la o temperatura medie
  • NU folositi inalbitor / clor pentru pete.

 

FAQ - Intrebari Frecvente

 
  • Mai trebuiesc folosite paturici sau alte textile pentru a inveli in bebelus ce doarme in Saculet?
Nu. Saculetii de dormit sunt creati in sistem TOG - ce asigura un confort termic optim. Pe spatele fiecarui produs ergoPouch veti regasi un termometru de camera si o schema ce va explica exact cum ar trebui imbracat bebelusul. Decupati aceasta zona si pastrati-o in camera celui mic.
  • Manutele bebelusului meu sunt reci. Am ales corect grosimea?
Este cat se poate de normal ca extremitatile bebelusilor (manute, picioruse) sa fie reci in timpul somnului, atata timp cat sistemul lor circulator se dezvolta. Corpul lor prioritizeaza fluxul de sange pentru a mentine trunchiul cald si pentru a alimenta organele vitale.
Puteti testa confortul termic al celui mic fie la ceafa, fie pe piept. Daca pielea se simte calda si uscata, bebe este in regula, in ciuda manutelor reci.  Daca pielea se simte rece, va recomandam sa mai adaugati un strat de hainute sau sa treceti la urmatoarea grosime TOG - verificati schema mentionata mai sus.
Daca pielea lor este calda si umeda, bebelusului ii este cald - fie renuntati la un strat de hainute, fie optati pentru un TOG mai mic. 
  • Pot folosi Saculetul de Dormit cu manutele afara inca de la nastere?
Desigur! Acesta este creat pentru a fi folosit cu manutele inauntru si afara. Nu toti bebelusii accepta sa fie infasati, si daca bebe este morocanos atunci cand incerci sa il infesi sau se zbate in somn cand ii pui manutele inauntru, elibereaza-le folosindu-te de capse.
Atentie - pentru bebelusii ce accepta sa fie infasati - renuntati la aceasta pozitie (manutele inauntru) la primele semne de rostogolire. Trecerea catre somnul cu manutele libere se face treptat - intai cateva somnuri cu o manuta afara, apoi ambele. 
  • De cati Saculeti de Dormit am nevoie?
Puteti incepeti cu 2 bucati, pentru a le putea rula la spalat. Un bebelus poate pata saculetii destul de des - fie regurgiteaza, fie au parte de o bombita in scutec! 
Daca observati ca temperatura ambientala este diferita de la noapte la zi, iar diferenta este semnificativa, optati pentru 2 variante TOG - una mai mica pentru zi, una mai mare pentru noapte.


Speram ca am acoperit cam toate intrebarile ce pot aparea inainte si pe parcursul folosirii acestor minunati sculeti de dormit. 
Daca insa va mai putem raspunde si la alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati!
 

Suport clienti Blvd. Timisoara 29 - Program: Luni-Vineri 10:00-17:00

0751546046 office@tommi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!