Care sunt avantajele paturicilor din bambus, si cum le pastrezi ca noi?

Care sunt avantajele paturicilor din bambus, si cum le pastrezi ca noi?
Ca si orice mamica, mi-a placut intotdeauna sa cumpar pentru ai mei copilasi diverse lucrusoare care sa ramana amintire a primilor ani din viata. 
Sa le pastrez acolo, intr-un locusor in dulapul lor pentru ani si ani, si cand vor creste sa stie - uite mami, prima ta salopetica, ai iesit din maternitate imbracata asa!

Uite mami, prima ta jucarie, ai dormit ani la rand cu ea in brate!

Ah, si paturica ta..ti-a fost alaturi pana cand a ramas micuta, dar te-a protejat ani la rand! A calatorit cu tine peste tot si ti-a fost alaturi in fiecare seara si la fiecare plimbarica. Iti mai aduci aminte?

Cu acest gand in minte, am cautat sa adaugam liniei noastre de produse paturici pentru bebelusi de calitate premium.
Paturici ce vor rezista in timp, ce isi vor pastra culorile vii, textura si forma intacta dupa nenumarate spalari. Si da, le-am gasit!

In sectiunea Paturici veti regasi toate culorile si texturile ce ne-au cucerit si pe noi. Le voi prezenta pe rand, pe fiecare.

Paturicile clasice si macaroon - sunt potrivite intregul an. In sezonul rece, ele protejeaza de frig si umezeala iar in cel cald de supraincalzire, umezeala si de razele UV nocive.
Cele clasice vin in 2 dimensiuni (80x100cm si 120x100cm) iar cele macaroon le veti gasi pe dimesiunea mica de 80x100cm.

 
Acestea sunt create dintr-un amestec de bambus si bumbac, in proportie de 50-50. Bambusul din compozitie are calitati de termoreglare, ajutand corpul bebelusului sa isi gaseasca confortul termic. Aceasta fibra este destul de matasoasa, de aceea se amesteca perfect cu fibra de bumbac, conferindu-i paturicii stabilitate. Testata indelung, isi pastreaza forma iar culorile raman la fel de frumoase dupa muuuulte spalari. O puteti folosi pentru a inveli bebelusul in patut, la plimbare sau chiar si la un infasat lejer. 

Cum o ingrijiti? Este foarte simplu - se poate spala la masina fara griji, la un program de 40 grade Celsius. Recomandam folosirea unui detergent lichid si fara clor.
Datorita calitatii premium, nu este necesara folosirea unui balsam, ea ramane moale si placuta la atingere. Pentru un plus de igienizare, o puteti calca la abur.
In cazul in care se scamoseaza putin, puteti folosi un aparat de indepartat scamele.

Paturicile de vara - sunt create din aceleasi fibre, bumbac si bambus - singura diferenta este ca sunt ceva mai subtirele, ideale pentru sezonul calduros. Veti regasi pe site-ul nostru mai multe modele - ZigZag, Shell si Boho
Acestea dunt disponibile pe dimensiunea mica (80x100cm).

  

Cum o ingrijti? Ca si cele clasice, singura mentiune este sa aveti grija sa nu existe nimic in masina de spalat care sa le agate. Ochiurile crosetate sunt mai maricele si exista acest risc. 

Paturicile fin crosetate, ideale pentru infasat - acestea sunt create 100% din fibra de bambus. Sunt extra moi si usoare, un picut elastice si au o dimensiune de 90x90cm. Le puteti folosi cu brio la infasat, datorita elasticitatii paturicilor.
Ofera bebelusului confort termic si protectie impotriva razelor UV nocive.

  

O combinatie intre paturicile clasice si cele pentru infasat o reprezinta paturicile Butterfly. Acestea sunt create din bambus 100%, au dimensiunea de 90x90cm, iar ca si grosime sunt mai subtirele ca cele clasice, dar mai grosute ca cele fin crosetate.
Se pot folosi si la infasat, dar si la plimbari sau chiar invelit.

Acestea doua din urma, se ingrijesc simplu - program de spalat la masina de maxim 40 grade Celsius. 

  


Conform mentiunilor producatorului, nu se recomanda folosirea uscatorului pentru aceste paturici, deoarece fibrele se pot deteriora.
Separati de rufele colorate inainte de a spala paturicile.

Fibra de bambus - retineti - are calitati de auto-curatare de aceea nu se recomanda sa fie spalata foarte des. 

Speram sa va bucurati de aceste paturici asa cum o facem si noi.

Cu drag,

Echipa Tommi.ro
 
Categorii

Suport clienti Blvd. Timisoara 29 - Program: Luni-Vineri 10:00-17:00

0751546046 office@tommi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!